Duo lift Ultrasound Reeuwijk

Duo lift ultrasound / Advance Beauty biedt een verscheidenheid aan behandelingen die zijn aangepast om uw gezicht en lichaam effectief en voorzichtig te verzorgen. Om de tijd markeringen te wissen, de glans van het gezicht te versterken of zelfs cellulitis glad te strijken en het silhouet te verfijnen, brengt Advance Beauty u onmiddellijke en blijvende resultaten. Onze expertise wordt geassocieerd met professionele technieken: sequentiële technologie, radiofrequentie, cavitatie, zachte peeling of luminologie.

Op de hele planeet zijn vrouwen en mannen van tegenwoordig attent op hun schoonheid, ze zijn bezorgd over hun imago en het verlangen naar welzijn. Al deze legitieme vereisten moeten in acht worden genomen door esthetische professionals.

We weten dat de problemen waarmee ze worden geconfronteerd meerdere en complexe oorzaken hebben. Alleen een combinatie van specifieke en complementaire behandelingen kan dit verhelpen, of het nu gaat om een verouderde huid of behandelingen die verband houden met afvallen en silhouet.

Advance Beauty biedt exclusieve en gevalideerde strategieën , gebaseerd op combinaties van technieken en actieve principes, gericht op het corrigeren van de tekenen van tijd, het gezicht een nieuwe jeugd geven, een silhouet opnieuw vormgeven, het uiterlijk van de huid verbeteren, ... Het is "de wetenschap van het resultaat" .

Deze strategieën bieden uitgebreide zorgprogramma's die zijn belichaamd in een reeks PROTOCOLS om een positief antwoord te geven op alle esthetische problemen, en onmiddellijk zichtbare en blijvende resultaten.

Echografie oefent een akoestische druk uit op de huid en resulteert in gerichte mechanische stimulatie. Deze energie-inname prikkelt de vloeibare moleculen en genereert zo een interne micromassage, waarvan de belangrijkste biologische effecten zijn:

Reactivering van microcirculaties (lymfatisch en veneus) om de weefsels te stimuleren.

Defibrose om de huid glad te maken en de tijdsporen te wissen.

Biostimulatie om natuurlijke celregeneratieprocessen te reactiveren.

"Radiofrequentie (RF) is tegenwoordig een essentiële techniek om opmerkelijke versteviging van weefsel te verkrijgen zonder chirurgie.

RF bestaat uit het creëren van een interne verwarming van de weefsels door een energietoevoer die afkomstig is van een hoogfrequent signaal. De temperatuur op de huid wordt gecontroleerd en beperkt tot 42 ° C voor perfecte veiligheid. De plaatselijke temperatuurstijging leidt direct tot 2 belangrijke effecten op fibroblasten:

De samentrekking van collageenketens die resulteert in het hervormen van de diepe lagen van de opperhuid.

De groei van nieuw collageen maakt de huid door de weken soepeleBovendien veroorzaakt lokale verwarming hyperemie , wat resulteert in onmiddellijke en significante rehydratatie van de oppervlaktelagen van de huid .

Deze hoeveelheid water die naar het oppervlak wordt gebracht, draagt bij aan het " plumping " -effect van de huid en zal de effecten van echografie versterken. De driepolige techniek garandeert een uitstekende energieverdeling.

"Licht is een elektromagnetische golf, een trillingsgolf, met een gedefinieerde golflengte die overeenkomt met een specifieke kleur.

Op het elektromagnetische spectrum, zichtbaar licht met een golflengte tussen 380 en 780 nanometer (nm).

Bepaalde sondes van onze DUOLIFT Sequential  zenden lichtenergie uit dankzij krachtige LED's (Electro Luminescent Diodes) aan hun uiteinden, zodat ze rechtstreeks op de huid kunnen worden aangebracht, dit is wat we LUMINOLOGY® noemen .

Deze lichtenergie wordt door de weefsels geabsorbeerd, afhankelijk van de kleur die de penetratiediepte bepaalt. LUMINOLOGIE® bevordert dus bepaalde fysiologische effecten die worden beschreven in de principes van chromotherapie.

Voorbeelden van fysiologische effecten:

  • De blauwe kleur is rustgevend en draagt bij aan de ontspanning van de weefsels . Dankzij zijn antibacteriële en zuiverende werking wordt blauw al lang erkend en gebruikt door de medische wereld.
  • De kleur rood heeft stimulerende eigenschappen . We werken dus op microcirculaties en fibroblasten , celregeneratie wordt geactiveerd.
  • "De trillingen van keramiek met een lage frequentie worden overgebracht naar het uiteinde van een flexibel roestvrijstalen mes.